Psychologenpraktijk
     Antwerpen

Team

& vacatures
Team en vacatures

Alle collega’s zijn universitair geschoold in de klinische psychologie en vullen deze basis aan met andere opleidingen, studiedagen en workshops. We hechten belang aan verdere zelfstudie in de vorm van het bijhouden van vakliteratuur, intervisie, supervisie en leertherapie.

Elke collega beschikt over een erkenningsnummer en visumnummer en is gebonden aan de deontologische code van de psychologencommissie. Meer informatie hierover vindt u op de website van de psychologencommissie.

De wet betreffende de rechten van de patiënt is van toepassing tijdens uw behandeling in onze praktijk, meer informatie daarover vindt u hier.

Carla

Carla heeft ervaring opgebouwd met volwassenen met angstklachten, depressieve klachten, stress, burnout en psychosomatische klachten.
Carla Giebens
erkend psycholoog (762105081), gedragstherapeut, tabakoloog en supervisor

Jolien

Jolien heeft ervaring met volwassenen met angsten, depressieve klachten, rouw en trauma. Ook koppels en gezinnen kunnen bij haar terecht voor systeemtherapie.
Jolien Cielen
erkend psycholoog (932117712) en systeemtherapeut in opleiding

Sofie

Sofie heeft ervaring met volwassenen met verschillende psychische moeilijkheden waaronder persoonlijkheidsstoornissen en verslavingsproblemen.
Sofie Peeters
erkend psycholoog (902124464) en gedragscounseler in opleiding

Sarah

Sarah heeft ervaring met (jong)volwassenen met uiteenlopende psychische klachten waaronder intrafamiliaal geweld, angst, depressie en trauma.
Sarah Van den Bosch
erkend psycholoog (2135107) en focussingtherapeut

Openstaande vacatures

Geen openstaande vacature

 

Open solliciteren

Om aan de grote vraag naar therapie te kunnen beantwoorden zijn we regelmatig op zoek naar een nieuwe collega.

Herken je jezelf in dit profiel en spreekt onze werkwijze je aan? Aarzel dan niet om te solliciteren. Dat kan door je brief met cv te sturen naar Carla Giebens, Prinsesstraat 35, 2000 Antwerpen of via onderstaande knop. 

Psychologenpraktijk
     AntwerpenWanneer ben je beschikbaar?


Toestemming voor gegevens

Psychologenpraktijk
     AntwerpenIk heb interesse in groepsaanbod:


Toestemming voor gegevens