Bereikbaarheid

Prinsesstraat 35, 2000 Antwerpen

Omwille van de wegenwerken in Antwerpen is het voor wie met de wagen komt momenteel niet mogelijk onze prakijk te bereiken via het kruispunt aan de Opera. Kijk voor de meest actuele informatie over de bereikbaarheid in de stad op Slim naar Antwerpen

De praktijk is gelegen in het centrum van Antwerpen. Vanaf de Frankrijklei slaat u af naar de kipdorpbrug en volgt verder de Lange Nieuwstraat. U slaat rechtsaf de Sint Jacobsstraat in en rijdt verder door naar de Prinsesstraat. De praktijk is gelegen aan de rechterkant.

De dichtstbijzijnde parking is gelegen in de St. Jacobsmarkt 81/83, aan het kruispunt met de lange nieuwstraat.

Openbaar vervoer:

Tram 11 stopt aan halte Sint Jacob, op 30m van de praktijk.

Tram 7 stopt aan halte Keizerstraat, op 400m van de praktijk.

Trams 3, 5, 9 en 15 stoppen aan premetrostation Antwerpen Meir, op 400m van de praktijk.

Het dichtstbijzijnde Velo-station is gelegen in de Keizerstraat

Tarief

Het tarief bedraagt € 60,00 per consultatie. In dit bedrag is uw reservatie, het gesprek, voorbereiding en dossierwerk inbegrepen.

In sommige gevallen is het zinvol dat u een vragenlijst invult, doch dit kan een meerkost opleveren (aankoop formulieren, extra dossierwerk). Indien uw therapeut het wenselijk vindt dat u een vragenlijst zou invullen worden deze consequenties vooraf met u besproken.

Indien u een afspraak niet kan nakomen zullen de kosten hiervoor niet aangerekend worden indien u minstens 24h op voorhand verwittigt.

U krijgt bij betaling een ontvangstbewijs. Indien nodig kan ook een attest van aanwezigheid verstrekt worden.

Momenteel geven consultaties bij een psycholoog geen recht op terugbetaling door het Riziv. In sommige gevallen geldt een (gedeeltelijke) terugbetaling door het ziekenfonds. Om te weten of u hiervoor in aanmerking komt bespreekt u dit best met uw ziekenfonds.