Training positief zelfbeeld

We baseren ons op de COMET methode: competitive memory training. Deze training is ontwikkeld door Kees Korrelboom en is gebaseerd op cognitieve gedragstherapie.

Als zelftwijfel en negatieve gedachten over jezelf (bijna) altijd aanwezig zijn spreken we van een negatief zelfbeeld. Deze gedachten brengen negatieve gevoelens met zich mee: somberheid en angst. Vaak leidt een negatief zelfbeeld ertoe dat je minder investeert in de dingen die waardevol of belangrijk zijn in je leven. Daardoor kunnen somberheid en angst toenemen, je zit dan in een vicieuze cirkel.

Deze training kan je helpen om je beter over jezelf te gaan voelen. We gaan actief aan de slag met praktische oefeningen waarin we werken aan het sterker maken van de positieve eigenschappen. De therapeut zal je ook vragen om thuis te oefenen.

Praktische informatie

Dit is een training voor maximum 8 volwassenen. De training bestaat uit een individueel kennismakingsgesprek en 7 groepssessies. De groepssessies gaan door op dinsdagen van 19u tot 20u30 en starten zodra er voldoende deelnemers zijn.

De kostprijs bedraagt 275€ voor de groepssessies en 25€ voor het kort individueel kennismakingsgesprek.

Voor meer informatie of een afspraak voor een kennismakingsgesprek kan je contact opnemen met Carla Giebens op het nummer 0486 70 66 19. Je kan ook het contactformulier invullen, dan wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we hoe jouw zelfbeeld is en of het deelnemen aan de werkgroep aangewezen is voor jou op dit moment. Het bedrag van € 25,00 wordt op het einde van het gesprek betaald. Wanneer we overeenkomen dat je deelneemt stort je uiterlijk 10 dagen na het kennismakingsgesprek € 275,00 op rekeningnummer BE 79 9730 6655 1633 van Psychologenpraktijk Antwerpen met vermelding van ‘je naam en training zelfbeeld’.